x Covid-19

U Mind in Body Pilates studiju možete vježbati na izuzetno siguran način uz najviše higijenske standarde i poštivanje svih aktualnih preporučenih protuepidemijskih mjera.

Tko je već vježbao kod nas zna da je sve uvijek čisto i mirno i  s vrlo malim dnevnim protokom ljudi. Orijentirani smo na individualne satove i vrlo se odgovorno odnosimo prema sigurnosti naših klijenata. Prostor se stalno prozračuje, a posebno nakon svakog sata. Raspored se radi s razmakom između treninga u što većoj mogućoj mjeri. Istovremeno se održava samo jedan trening.

Pri ulasku u studio je obavezna dezinfekcija ruku i  nošenje maske. Obuća se kao i prije izuva odmah nakon ulaska u studio i odlaže ispod klupe u predsoblju, a vježba se u čarapama koje se dodatno ponesu samo za pilates sat. Tijekom vježbanja na spravama i prostirci polaznici obavezno koriste svoj ručnik. Upute za izvođenje vježbi su u najvećoj mogućoj mjeri verbalne, a između instruktora i klijenta se održava distanca od 2m.  Sprave se čiste nakon svakog sata. Prostor se svakodnevno dezinficira, a više puta dnevno se posebno dezinficiraju mjesta koja se često dodiruju (svi rekviziti i sprave, kvake, ručke i sl).